By Sandra

Cum să câștigi la Craps – Sfaturi și trucuri pentru a câștiga

Categories : Romania

Poți găsi cu ușurință mese de craps în orice cazinou – trebuie doar să urmărești zgomotul și țipetele! Probabil că nu există niciun alt joc de cazino care să aducă atât de multă emoție și atât de multe piedici decât craps. La fel ca în cazul oricărei activități de pariere, nu poți avea absolut niciun avantaj față de casă jucând acest joc. Cu toate acestea, puteți maximiza distracția pe care o obțineți de pe urma lui și reduce contraperformanțele folosind o strategie de pariere. Ați ajuns aici în locul potrivit pentru a începe. 

Alegeți cele mai sigure pariuri

Alege întotdeauna cele mai sigure pariuri disponibile pe masă

Dacă ai mult capital și îți permiți să pierzi mulți bani pentru a simți entuziasmul de a obține niște câștiguri mari, atunci probabil că poți plasa pariuri cu risc ridicat și cu câștiguri mari, după cum dorești. În caz contrar, ar fi o idee bună să plasați doar cele mai sigure pariuri, cele cu un avantaj al casei mai mic. Procedând astfel, vă reduceți riscul și, deși este adevărat că casa va avea întotdeauna un anumit avantaj matematic, acesta va fi cât se poate de scăzut.

Plasați pariurile de trecere

Deși există multe pariuri, le poți plasa într-un joc de craps și, din fericire, cele mai sigure pariuri sunt destul de ușor de înțeles. Cel mai simplu și cel mai de bază pariu din joc este pariul Pass (numit și linia Pass). Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure pariuri, cu un avantaj al casei de doar 1,41%. Pariurile Pass sunt pariuri de bani egali, ceea ce înseamnă că, dacă pariați 10 €, veți câștiga 10 €.

Dacă rezultatul rolei de ieșire (prima rolă) este un șapte sau un 11 și ați plasat pariul Pass, veți câștiga. Pe de altă parte, dacă acest rezultat este un 2, un 3 sau un 12, vă pierdeți pariul. Orice alt număr aruncat se va califica drept punct, iar aruncătorul va continua să arunce zarurile. Dacă numărul 7 este aruncat înainte ca acest punct să fie aruncat din nou, pierdeți, dar dacă se întâmplă contrariul, veți încasa un câștig.

Nu plasați pariuri Pass după aruncarea come-out. Se admite acest lucru, dar valoarea pariului scade astfel.

Dacă doriți să aveți cel mai mic avantaj posibil al casei, adoptați pariurile Don’t Pass (Nu treceți)

Acesta din urmă este aproape inversul pariului Pass. Obțineți un câștig cu un 2 sau un 3 pe rola de ieșire, în timp ce obținerea unui 7 sau 11 duce la o pierdere, iar 12 la o egalitate. În cazul în care se stabilește un punct, câștigați atunci când un 7 este aruncat înainte ca acel punct să fie aruncat din nou, și pierdeți dacă este punctul care vine primul. Pariul “Don’t Pass” poate fi considerat unul dintre cele mai sigure pariuri de la masa de craps, deoarece vine cu un avantaj al casei de doar 1,36%.

Rețineți, totuși, că majoritatea jucătorilor vor plasa, în general, pariurile Pass. Prin urmare, dacă plasați pariurile Don’t Pass, veți câștiga atunci când ei pierd și viceversa. Acest lucru poate crea o anumită dinamică a dvs. față de restul lumii din jurul mesei, pe care unii o vor aprecia, iar alții nu.

La fel ca și în cazul pariurilor Pass, pariurile Don’t Pass se plătesc în bani egali.

Maximizați câștigurile pe care le obțineți cu pariurile pe cote

Acestea din urmă sunt oarecum excepționale prin faptul că sunt cu adevărat corecte. Într-adevăr, casa nu are niciun avantaj la aceste pariuri. Cu toate acestea, pariurile Odds nu pot fi plasate după alte pariuri, așa că, dacă le plasați, casa va avea în continuare un oarecare avantaj, chiar dacă redus, asupra pariului dvs. total. Pariurile Odds au adesea o sumă maximă de pariu care este un multiplu al pariului Pass sau al pariului Don’t pass (acesta poate fi de două ori, de trei ori mai mare de cinci ori, de cinci ori, etc.). Dacă plasați pariul Odds maxim de fiecare dată când faceți un pariu Pass sau Don’t Pass, vă creșteți cu cinci ori șansele de câștig, reducând în același timp avantajul casei pe pariul total.

Plasarea unui pariu Odds după un pariu Pass echivalează cu a paria că punctul va fi obținut înainte de un 7. Pariul Odds plătește 2 la 1 dacă punctul este un 4 sau un 10, 3 la 2 dacă este un 5 sau un 9 și 6 contra 5 pentru un 6 sau un 8.

Plasarea unui pariu Odds după un pariu Don’t Pass se numește stabilire a cotelor sau cote asociate și este opusul pariului Odds. Așadar, aici pariați că va ieși un șapte înainte de punct. Dacă o faci împotriva unui 4 sau 10, câștigi 1 la 2; pentru un 5 sau 9, plata este de 2 la 3, iar pentru un 6 sau 8 ești plătit cu 5 la 6.

De asemenea, luați în considerare plasarea pariurilor Come și Don’t Come

Pariurile Come și Don’t Come sunt cam la fel ca și pariurile Pass și Don’t Pass. Excepția aici este că pot fi plasate în orice moment în timpul jocului, cu excepția rulajului de ieșire. Cu alte cuvinte, aruncarea care urmează după pariul come este considerată aruncarea come-out pentru acel pariu. Condițiile pentru a câștiga cu un pariu Come sau Don’t Come sunt aceleași ca și pentru pariurile Pass și Don’t Pass. Cotele pentru ambele pariuri sunt matematic identice.

Evitați pariurile riscante care vin cu avantaje mari ale casei

Unele pariuri au un avantaj al casei mai mare și ar trebui evitate de către pariorii sofisticați. Plasați aceste pariuri doar dacă vreți să vă distrați și să aveți emoția de a risca sume mari pe o singură mișcare improbabilă. Pariurile Put și pariurile de tip proposition, în special, au avantaje foarte mari ale casei, așa că evitați să le plasați dacă aveți de gând să faceți profit.

Pariurile Put sunt, în esență, pariuri Pass care sar peste rola de come-out. Cu alte cuvinte, nu veți câștiga dacă se obține un 7 sau un 11 la aruncarea de ieșire și așa mai departe. Deoarece majoritatea