By Sandra

Cum să câștigi la Blackjack- Sfaturi și trucuri pentru a câștiga

Categories : Romania

Mulți cred că în lumea jocurilor de noroc, doar câțiva oameni norocoși reușesc să obțină câștiguri semnificative. De fapt, unele jocuri, cum ar fi blackjack-ul, vă pot permite să câștigați aproape de fiecare dată cu o strategie bună bazată pe cote. În acest articol, descoperiți sfaturi care vă vor permite să câștigați aproape tot timpul la blackjack.

Care este cea mai bună strategie pentru a juca și a câștiga la blackjack?

Nu are rost să înveți tehnici speciale de blackjack dacă nu stăpânești nici măcar strategia de bază. Trebuie să învățați diferitele decizii care trebuie luate atunci când plasați un pariu. Acest lucru trebuie făcut în special în funcție de cărțile pe care le aveți în mână și de cele pe care le-a extras crupierul. Aceasta este, prin urmare, prima metodă pe care trebuie să o studiați înainte de a juca un joc de blackjack. Strategia de bază reduce avantajul casei la mai puțin de 1%. Dacă nu stăpâniți această tehnică, vă va fi aproape imposibil să fiți un câștigător pe termen lung. Pentru a o memora, trebuie să învățați pe de rost diferitele combinații prezentate în diferitele tabele. De asemenea, fiți conștienți că, folosind masa noastră de blackjack, veți putea câștiga cât mai multe mâini împotriva dealerului. În plus, dacă doriți să aveți mai mult succes la blackjack, nu trebuie să neglijați abilitățile cazinoului. Așadar, alegeți-l cu rigurozitate.

Alegerea cazinoului potrivit

Deși majoritatea cazinourilor joacă cu șase pachete de cărți și cu aceleași reguli, nu toate sunt la fel. Pentru a alege cazinoul potrivit pentru tine, există câteva criterii pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, asigurați-vă întotdeauna că platforma este sigură. Nu vei avea niciodată succes la blackjack dacă ești abuzat în mod constant. Apoi, alegeți cazinoul în funcție de bonusuri și oferte promoționale. Ar fi de-a dreptul dezgustător dacă un cazinou online nu v-ar oferi niciun bonus atunci când v-ați înregistrat cu o cotă bună bazată strategic; camerele de cazinou online se gândesc întotdeauna să ofere un bonus de bun venit.

În plus, un cazinou online bun trebuie să își răsplătească și cei mai fideli clienți cu promoții diverse și variate. În fine, înainte de a vă alege cazinoul, trebuie să țineți cont de diversitatea soluțiilor de plată și de rapiditatea tranzacțiilor.

Antrenați-vă suficient

Cu ajutorul cazinoului online, toți jucătorii pot acum să se antreneze la blackjack în condiții reale. Profitați de acest avantaj pentru a avea mai mult succes în acest joc. Într-adevăr, orele de antrenament intensiv sunt cele care fac diferența între un jucător amator și un profesionist. Ca orice disciplină, blackjack-ul necesită o rigoare de fier. Jucătorii care cunosc acest principiu și îl aplică sunt foarte des recompensați, deoarece obțin câștiguri interesante.

Adoptați obiceiurile potrivite

Atunci când începeți efectiv să jucați, adoptați întotdeauna psihologia corectă. De fapt, ar trebui să considerați că banii pe care îi pariați sunt deja pierduți. Blackjack este mult mai mult un joc de răbdare. Prin urmare, trebuie să vă păstrați capul rece în permanență. De asemenea, atunci când pierdeți, faceți un pas înapoi și evitați neapărat să vă aruncați cu capul înainte în joc. Nu uitați, mai presus de toate; trebuie să fiți obiectiv. De asemenea, stabiliți întotdeauna o limită de pierderi înainte de a începe un joc. În cele din urmă, vă puteți crește șansele de a câștiga la blackjack discutând cu alți jucători și observând modul lor de joc.

  • Cum să câștigi mai mult la blackjack – Sfaturi cu mici bonusuri
  • Chiar dacă cu toții ne dorim să câștigăm la blackjack de fiecare dată când jucăm, nu putem.
  • Din fericire, vă puteți maximiza câștigurile și puteți face ca șansele la blackjack să fie mai favorabile studiind cu atenție tabelul prezentat mai sus.

Așadar, iată ce trebuie să faci pentru a deveni un jucător de blackjack de succes:

Spune NU asigurărilor. Asigurarea în blackjack este probabil cel mai rău lucru care i se poate întâmpla acestui joc de cazinou. Este inutilă, este o risipă de bani și ar trebui aruncată pe fereastră imediat. Nu o folosiți NICIODATĂ.

Țineți cont de avantajul cazinoului. Nu vă puteți aștepta să câștigați la blackjack de fiecare dată când jucați. Acest lucru se datorează faptului că există un beneficiu pe termen lung pentru cazinou. Cea mai bună metodă de a evita acest lucru este să limitați pe termen lung, scurtând sesiunile când sunt câștigătoare.

Verificați regulile de blackjack de fiecare dată când jucați. Nu este o surpriză faptul că un joc atât de popular precum blackjack-ul are tone de variații diferite. Fiecare dintre ele are reguli ușor diferite. Verifică-le înainte de a face primul pariu.

Alegeți 3: 2 în loc de 6: 5. Unele cazinouri decid să trișeze puțin și plătesc 6: 5 în loc de obișnuitul 3: 2. Jucând la un astfel de cazinou înseamnă că nu veți câștiga atât de mult pe cât ar trebui. Evitați site-urile de cazinou, cazinourile mobile și cazinourile live cu plăți proaste pentru jucătorii de blackjack.

Și acum este timpul să încerci toate aceste cele mai bune strategii de blackjack în viața reală. Cu toate acestea, cea mai importantă metodă de a câștiga la blackjack este, încă o dată, moderația. Nicio strategie de blackjack nu vă va ajuta dacă vă irosiți câștigurile jucând blackjack toată ziua.

Trebuie să vă opriți imediat ce ați ajuns la o sumă bună de profit. Dacă joci puțin, câștigurile tale se vor aduna și vei câștiga mult pe termen lung. Și acesta este cel mai important lucru dintre toate.