By Sandra

Cum să câștigi la ruletă – Cele mai bune sfaturi și sfaturi în 2022

Categories : Romania

Știați că ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc din lume? Acest joc vechi de sute de ani, bazat în mare parte pe noroc, îți poate aduce câștiguri, dar trebuie să înțelegi cum funcționează și cunoaște câteva strategii. Deși aceste strategii nu vă pot garanta o victorie sigură, ele vă pot permite totuși să vă minimizați pierderile.

Urmăriți roata de ruletă

Începeți prin a privi ruleta pentru o vreme înainte de a paria. Dacă vă aflați într-un cazinou, acest lucru vă va permite să observați unele posibile repetiții. De exemplu, la unele rotițe, bila aterizează uneori mai des pe un număr par decât pe altele. Dacă există o tablă electronică, uitați-vă și la ea.

Urmăriți cu atenție pe cel care aruncă mingea și învârte roata ruletei de cazinou. Dacă angajatul cazinoului lucrează de mult timp cu ruleta, se obișnuiește ca cel mai probabil să arunce bila la fel de fiecare dată sau să învârtă ruleta cu aceeași putere; acest lucru influențează comportamentul bilei.

Antrenați-vă

Începeți prin a exersa acasă sau la o masă gratuită înainte de a juca pe bani. În acest fel, veți căpăta încredere în timp ce vă obișnuiți cu jocul. De asemenea, veți vedea ce funcționează cel mai bine și ce nu trebuie să faceți. Gândește-te la cât de mult vrei să pariezi și fă-ți timp să analizezi strategiile altor jucători.

Joacă Ruleta Europeană

Evitați să jucați la ruleta americană, deoarece această ruletă are un pătrat în plus, 00. Această pătrățică în plus îți scade șansele de câștig. Dacă aveți de ales, jucați la ruleta europeană și nu la cea americană, deoarece veți avea mai multe șanse de câștig.

La ruleta europeană, avantajul casei este de 2,7%, în timp ce la ruleta americană, avantajul casei este de 5,30%.

Evitați ruleta online

Dacă doriți să jucați ruleta online, trebuie să fiți deosebit de atent. Cu siguranță nu vreți să vă dați banii pe un site escroc. Site-ul pe care jucați trebuie să fie legat direct de un cazinou real, cu o reputație excelentă. Site-ul trebuie să publice în mod imperativ toate plățile care au fost efectuate către jucătorii câștigători. Există mult prea multe site-uri care nu fac decât să vă ia banii.

Asigurați-vă că site-ul pe care doriți să jucați are un generator de numere aleatorii. Pe unele site-uri, sistemul este conceput pentru a câștiga întotdeauna împotriva dumneavoastră; dacă puteți, cereți părerea altor jucători.

Minimizați pierderile

Știți cât de mult să pariați

Când jucați la ruletă sau la orice alt joc de noroc, nu ar trebui să jucați niciodată mai mult decât puteți pierde. Poți pierde controlul finanțelor tale foarte repede, mai ales când joci un joc care este atât de rapid.

Atunci când ați stabilit suma maximă pe care veți paria, nu depășiți această sumă și nu cedați tentației de a juca mai mult. Acest lucru este cu siguranță mai ușor de spus decât de făcut, dar puteți, de exemplu, să vă limitați consumul de alcool pentru a controla mai bine tentația. Cereți unui prieten să vă noteze sumele pe care le pariați și scrieți pe o bucată de hârtie suma maximă pe care ați stabilit-o, pentru a nu o depăși.

Încasează-ți câștigurile

Dacă, de exemplu, începeți jocul cu 100 de euro, dacă câștigați 150 de euro, încasați imediat câștigurile (50 de euro) și păstrați această sumă separând-o de suma pe care ați pariat-o. Continuați să jucați cu 100 de euro; dacă pierdeți cei 100 de euro, veți fi pierdut de fapt 50 de euro (deoarece ați păstrat cei 50 de euro pe care i-ați câștigat). Procedând în acest fel, s-ar putea chiar să nu pierdeți nimic, în cazul în care sunteți suficient de norocos să câștigați o sumă egală cu cea pe care v-ați stabilit-o inițial.

Jucați afară

Această tehnică este deosebit de interesantă, deoarece vă oferă o probabilitate mult mai mare de a nu vă pierde pariurile jucând pe “miss-pass”, “even-odd” sau “red-black”. Deși câștigurile sunt mult mai mici (1: 1), ruleta va fi mult mai prietenoasă cu dumneavoastră cu această tehnică.

Șansele dvs. de câștig sunt puțin mai mici de 50% (din cauza lui 0 sau 00), chiar dacă avantajul casei rămâne același. Cu cât joci mai puține numere, cu atât mai puține șanse de câștig ai (acest lucru este destul de evident), dar avantajul casei pe numerele 0 – 00 – 1 – 2 – 3 (primele 5) este cel mai rău pentru tine (7,90% șanse pentru casă), așa că evită aceste numere.

Nu pariați niciodată pe primele cinci numere: 0 – 00 – 1 – 2 – 3.

O aruncare dublă funcționează, de asemenea, foarte bine. Jucați, de exemplu, “impar” și “roșu”. În acest fel, ați acoperit aproape toate numerele, iar unele sunt acoperite chiar de două ori.

Folosiți strategii pentru a paria

Dublați pariul

Cu această strategie, pariați întotdeauna pe roșu (sau negru) sau chiar pe “ratat” (sau “pas”). Cu această strategie, câștigul este de două ori mai mare decât pariul. Atunci când pierdeți, dublați pariul pe aceeași culoare până când ajungeți să câștigați. Această strategie se numește: martingala clasică.

Să spunem că ați pariat 5 euro pe roșu și iese negru, deci ați pierdut 5 euro. În runda următoare, pariați 10 euro pe roșu; dacă iese din nou negru, ați pierdut acum 15 euro (10 + 5). Acum pariați 20 de euro pe roșu. Dacă iese roșu (va ieși mai devreme sau mai târziu, trebuie doar să continui prin dublarea pariului până când iese culoarea ta), câștigul tău va fi de 40 de euro