By Sandra

Jak vyhrát v kostkách – tipy a triky, jak vyhrát

Categories : Češka

Kostky můžete snadno najít v každém kasinu – jen sledujte hluk a výkřiky! Pravděpodobně neexistuje žádná jiná kasino hra, která přináší tolik vzrušení a tolik překážek než kostky. Stejně jako u jakékoli jiné sázkové činnosti nemůžete mít hraním této hry absolutně žádnou výhodu nad domem. Můžete však maximalizovat zábavu, kterou z toho získáte, a snížit nedostatečnou výkonnost pomocí strategie sázení. Jste na správném místě, kde začít. & Nbsp;

Vyberte si nejbezpečnější sázky

Vždy vybírejte nejbezpečnější sázky dostupné na stole

Pokud máte hodně kapitálu a můžete si dovolit prohrát hodně peněz, abyste pocítili vzrušení z dosahování velkých zisků, pak pravděpodobně můžete podávat vysoce rizikové a vysoce rizikové sázky, jak chcete. V opačném případě by bylo dobré uzavírat pouze ty nejbezpečnější sázky s menší výhodou. Tím snížíte své riziko, a i když je pravda, že dům bude mít vždy nějakou matematickou výhodu, bude co nejnižší.

Podávejte sázky

Přestože existuje mnoho sázek, můžete je vložit do hry v kostky a ty nejbezpečnější sázky jsou naštěstí poměrně snadno pochopitelné. Nejjednodušší a nejzákladnější sázkou ve hře je sázka Pass (také nazývaná Pass line). Je to také jedna z nejbezpečnějších sázek, s výhodou domu pouze 1,41 %. Sázky Pass jsou sázky na stejné peníze, což znamená, že pokud vsadíte 10 & euro, vyhrajete 10 & euro ;.

Pokud je výsledek výstupního válce (první válec) sedmička nebo 11 a vsadíte Pass, vyhrajete. Na druhou stranu, pokud je tento výsledek 2, 3 nebo 12, svou sázku prohráváte. Jakékoli jiné hozené číslo se kvalifikuje jako bod a házející bude pokračovat v házení kostkou. Pokud je číslo 7 odhozeno dříve, než je tento bod znovu odhozen, prohráváte, ale pokud se stane opak, získáte výhru.

Po vyhození neuzavírejte sázky Pass. To je povoleno, ale hodnota sázky klesá.

Pokud chcete mít sebemenší možnou výhodu domova, využijte sázky Don & apos; t Pass

Ta druhá je téměř opakem sázky Pass. Získejte výhru s 2 nebo 3 na výstupním hodu, zatímco získání 7 nebo 11 vede k prohře a 12 k remíze. Pokud je stanoven bod, pak víte, když je hozena 7, než je tento bod hozen znovu, a prohráváte, pokud je to bod, který přijde jako první. & Quot; Don & apos; t Pass & quot; lze považovat za jednu z nejbezpečnějších sázek na kostky, protože přichází s výhodou house pouze 1,36 %.

Mějte však na paměti, že většina hráčů obvykle umísťuje sázky Pass. Pokud tedy umístíte sázky Don & Apos; t Pass, vyhrajete, když prohrají, a naopak. To pro vás může vytvořit určitou dynamiku ve vztahu ke zbytku světa kolem stolu, což někteří ocení a jiní ne.

Stejně jako u sázek Pass jsou sázky Don & apos; t Pass vypláceny ve stejných penězích.

Maximalizujte své výhry pomocí kurzových sázek

Ty druhé jsou poněkud výjimečné v tom, že jsou skutečně správné. Vskutku, dům nemá v těchto sázkách žádnou výhodu. Kurzové sázky však nelze umístit po jiných sázkách, takže pokud je uzavřete, dům bude mít stále určitou výhodu, i když sníženou, oproti vaší celkové sázce. Kurzové sázky mají často maximální výši sázky, která je násobkem sázky Pass bet nebo Don & t pass sázky (může být dvakrát, třikrát více než pětkrát, pětkrát atd.). Pokud vložíte maximální sázku odds pokaždé, když vsadíte Pass nebo Don’t Pass, zvýšíte své šance na výhru pětinásobně a zároveň snížíte výhodu domu oproti celkové sázce.

Podání Kurzové sázky po Pass sázce je ekvivalentní sázení, že bod bude získán před 7. Kurzová sázka se vyplácí 2 ku 1, pokud je bod 4 nebo 10, 3 ku 2, pokud je 5 nebo 9 a 6 proti 5 pro 6 nebo 8.

Umístění sázky Odds po sázce Don & apos; t Pass se nazývá nastavení kurzu nebo souvisejícího kurzu a je opakem sázky Odds. Takže, tady je vaše sázka, bude to sedmička před bodem. Pokud to uděláte proti 4 nebo 10, vyhráváte 1 ku 2; pro 5 nebo 9 je výplata 2 ku 3 a za 6 nebo 8 vám platí 5 ku 6.

Zvažte také podávání sázeki Don & apos; t Come

Sázky Come and Don & apos; t Come jsou přibližně stejné jako sázky Pass a Don & apos; t Pass. Výjimkou je, že mohou být umístěny kdykoli během hry, s výjimkou výstupního obratu. Jinými slovy, hod následující po sázce come je považován za hod na konec pro tuto sázku. Podmínky pro výhru se sázkou Come or Don’t Come jsou stejné jako pro sázky Pass a Don & t Pass. Kurzy pro obě sázky jsou matematicky stejné.

Vyhněte se riskantním sázkám, které přinášejí velké výhody

Některé sázky mají větší výhodu a sofistikovaní sázkaři by se jim měli vyhnout. Tyto sázky podávejte pouze v případě, že se chcete bavit a mít vzrušení z riskování velkých částek na jeden nepravděpodobný tah. Obzvláště sázky a propoziční sázky mají velké výhody, takže pokud plánujete zisk, nepodávejte je.

Put sázky jsou v podstatě sázky Pass, které přeskakují roll-out roll. Jinými slovy, nevyhrajete, pokud dostanete 7 nebo 11 při vyhazování a tak dále. Protože většina & nbsp;