By Sandra

Jak vyhrát v ruletě – Nejlepší tipy a rady v roce 2022

Categories : Češka

Věděli jste, že ruleta je jednou z nejstarších hazardních her na světě? Tato stovky let stará hra, založená převážně na štěstí, vám může přinést určité zisky, ale musíte pochopit, jak funguje, a znát některé strategie. I když vám tyto strategie nemusí zaručit bezpečné vítězství, stále vám mohou pomoci minimalizovat vaše ztráty.

Sledujte kolo rulety

Před sázením začněte chvíli sledováním rulety. Pokud jste v kasinu, umožní vám to zaznamenat některá možná opakování. Například na některých kolech míč někdy dopadne na sudé číslo než na jiných. Pokud existuje tabulka, podívejte se na ni.

Pozorně sledujte osobu, která hází míček, a otáčejte kolem rulety v kasinu. Pokud zaměstnanec kasina pracuje s ruletou delší dobu, je běžné, že s největší pravděpodobností hází míčkem pokaždé stejně nebo ruletu roztočí se stejnou silou; to ovlivňuje chování míče.

Vlak

Než budete hrát o peníze, začněte cvičením doma nebo u volného stolu. Tímto způsobem získáte jistotu, jak si zvyknete na hru. Uvidíte také, co funguje nejlépe a co byste neměli dělat. Přemýšlejte o tom, kolik chcete vsadit, a věnujte čas analýze strategií ostatních hráčů.

Hrajte Evropskou ruletu

Vyhněte se hraní americké rulety, protože tato ruleta má navíc čtvereček 0.00. Tento čtvereček navíc snižuje vaše šance na výhru. Pokud máte na výběr, hrajte evropskou ruletu a ne americkou, protože budete mít více šancí na výhru.

V evropské ruletě je výhoda domu 2,7 %, zatímco v americké ruletě je výhoda domu 5,30 %.

Vyhněte se online ruletě

Pokud chcete hrát ruletu online, musíte být velmi opatrní. Určitě nechcete utrácet své peníze za podvodné stránky. Stránka, na které hrajete, musí být přímo propojena se skutečným kasinem s vynikající pověstí. Stránka musí zveřejnit všechny platby, které byly provedeny vítězným hráčům. Existuje příliš mnoho stránek, které vám jen berou peníze.

Ujistěte se, že stránka, kterou chcete hrát, má generátor náhodných čísel. Na některých stránkách je systém navržen tak, aby proti vám vždy vyhrál; pokud můžete, zeptejte se na názor ostatních hráčů.

Minimalizujte ztráty

Víte, kolik vsadit

Když hrajete ruletu nebo jakoukoli jinou hazardní hru, nikdy byste neměli hrát více, než můžete prohrát. Velmi rychle můžete ztratit kontrolu nad svými financemi, zvláště když hrajete hru, která je tak rychlá.

Jakmile nastavíte maximální částku, na kterou chcete vsadit, nepřekračujte tuto částku a nepodléhejte pokušení hrát více. To se jistě snáze řekne, než udělá, ale můžete například omezit konzumaci alkoholu, abyste lépe ovládali své pokušení. Požádejte přítele, aby zapsal částky, které sázíte, a na papír napište maximální částku, kterou jste si nastavili, abyste ji nepřekročili.

Získejte své výdělky

Pokud například začnete hru se 100 eury, pokud vyhrajete 150 eur, okamžitě inkasujete výhru (50 eur) a ponecháte si tuto částku oddělenou od částky, kterou jste vsadili. Pokračujte v hraní za 100 eur; pokud prohrajete 100 eur, ve skutečnosti přijdete o 50 eur (protože jste si nechali vydělaných 50 eur). Tímto způsobem nemusíte nic ztratit, pokud budete mít to štěstí a vyděláte částku rovnající se původně nastavené částce.

Hrajte venku

Tato technika je obzvláště zajímavá, protože vám dává mnohem větší šanci, že neprohrajete své sázky hraním na & quot; miss-pass & quot;, & quot; sudý-lichý & quot; nebo “červeno-černá”. Přestože jsou výplaty mnohem menší (1:1), ruleta k vám bude s touto technikou mnohem přátelštější.

Vaše šance na výhru jsou o něco méně než 50 % (kvůli 0 nebo 00), i když výhoda domu zůstane stejná. Čím méně čísel hrajete, tím menší máte šanci na výhru (to je docela zřejmé), ale výhoda domu na číslech 0 – 00 – 1 – 2 – 3 (prvních 5) je pro vás horší (7,90% šance pro domov), proto se těmto číslům vyhněte.

Nikdy nesázejte na prvních pět čísel: 0 – 00 – 1 – 2 – 3.

Dvojitý hod také funguje velmi dobře. Hrajte, to je ononapříklad “liché” a “červená”. Tímto způsobem jste pokryli téměř všechna čísla a některá dokonce dvakrát.

Používejte sázkové strategie

Zdvojnásobte svou sázku

S touto strategií vždy sázíte na červenou (nebo černou) nebo dokonce na & quot; minul & quot; (nebo “krok”). S touto strategií je výplata dvakrát vyšší než sázka. Když prohrajete, zdvojnásobte sázku na stejnou barvu, dokud nevyhrajete. Tato strategie se nazývá: klasický martingal.

Řekněme, že vsadíte 5 eur na červenou a vyjde vám černá, takže jste prohráli 5 eur. V dalším kole vsaďte 10 eur na červenou; pokud opět vyjde černá, nyní jste ztratili 15 eur (10 + 5). Nyní vsaďte 20 eur na červenou. Pokud vyjde červená (dříve nebo později vyjde, stačí pokračovat zdvojnásobením sázky, dokud nevyjde vaše barva), protože vaše výhra bude 40 eur